We mogen weer

We mogen weer!

Beste bezoekers/zwemmers van Zwembad Dukenburg. Eindelijk we kunnen weer wat meer. Nog niet alles maar we gaan een stap verder.

Vanaf morgenochtend 07:00 uur gaan we weer open voor banenzwemmen, alle zwemlessen, Natinee en de verenigingen.

De overige activiteiten, groepslessen, zoals Aquasporten, SAF lessen, Reuma lessen en de groepsactiviteiten tijdens de Natinee mogen helaas nog niet. Tijdens de Senioren instuif en het Natinee is er dus alleen gelegenheid tot baantjes zwemmen.

En uiteraard zijn er nog de algemene preventieregels om besmetting met Corona te voorkomen.

Nieuw is dat eenieder die komt zwemmen iedere keer een gezondheidsverklaring moet tekenen. Deze verklaringen liggen bij de receptie. Wij zorgen ervoor dat er voldoende liggen bij de receptie zodat u er een paar mee kunt nemen naar huis. De volgende keer dat u komt kan u deze alvast thuis invullen. Scheelt gedoe bij de receptie.

Verder is er wettelijk bepaald dat er maximaal 30 personen buiten instructeurs en/of trainers in de zwemzaal aanwezig mogen zijn. Maar ook dat er onderling 1,5m afstand gehouden moet worden. Hierdoor hebben we de limiet voor Zwembad Dukenburg op 24 volwassenen moeten zetten.

Reserveren

Uitgaande van het aantal zwemmers dat we gedurende de laatste gedeeltelijke opening hadden. Kunt u voorlopig direct aan de receptie van het zwembad reserveren. Mocht nu blijken dat de belangstelling dusdanig is dat het te druk wordt dan zullen we overgaan naar een reserveringssysteem op afstand.Voor de juiste tijden verwijs ik u graag naar onze website (www.zwembaddukenburg.nl). In de kolom agenda kunt u zien op welke tijden er wat te doen is in ons zwembad.

Bereikbaarheid en Parkeren.

De bereikbaarheid van het zwembad is op dit moment niet ideaal. Parkeren is door de nieuwbouw van de Lidl en Albert Hein ook verre van ideaal. Dit is heel vervelend voor iedereen en ook voor ons. Helaas kunnen we hier niets aan doen. Wilt u zich hierover beklagen prima maar graag bij de gemeente en net bij de receptie die kunnen er ook niets aan doen.

Wij zijn in ieder geval blij dat we u weer kunnen verwelkomen

 

Georg Dietrich,

Bedrijfsleider.


  


Nieuws

Bezoekadres

logo-small

Zwembad Dukenburg
Meijhorst 7041
6537 EP Nijmegen

Informatie

Telefoon (024)844 2348
info@zwembaddukenburg.nl

Route

Bus

Lijn 331 richting Weezenhof
Rijdt elke 30 minuten en stopt op 5 minuten loopafstand (300 meter) halte Meijhorst – Sporthal.
Lijn 6 richting Malvert
Rijdt elke 15 minuten en stopt na 17 minuten op halte Malvert – Orangerie.

Trein

Station Nijmegen Dukenburg ligt op ca. 3 km en 7 autominuten afstand. Elk half uur is er een (directe) busverbinding.

Openbaar vervoer:    9292ov

AUTO

Vanaf richting Venlo: volg de A73 en neem afrit 2 Nijmegen – Dukenburg. Volg rechts de van Boetbergweg / s104 en de van Apelterenweg en sla links af naar de Meijhorst. Bij het winkelcentrum houdt u links aan. U kunt gratis parkeren.

Vanaf richting Nijmegen/Beuningen: volg de A73 en neem (de E31) afrit 2 Nijmegen – Dukenburg. Volg links de van Boetbergweg / s104 en de van Apelterenweg sla links af naar de Meijhorst. Bij het winkelcentrum houdt u links aan. U kunt gratis parkeren.