Update 7-4-’24

Gelukkig.

We kunnen al weer een beetje meer. Een aantal medewerksters zijn weer gedeeltelijk inzetbaar (of zijn te eigenwijs om naar de dokter te luisteren). Maar door hun inzet hebben we wel weer wat meer mogelijkheden. Er zijn weer zwemlessen en ook de SAF lessen worden weer gedeeltelijk opgestart. Helaas lukt het banen zwemmen in de ochtend nog niet.

Nog meer ziekte

Helaas geen 1 april grap.

Soms zit het mee en soms tegen. Bij ons zit het op dit moment heel erg tegen. Waar je hoopt op spoedig herstel wordt je op je vingers getikt door de realiteit. We hebben nog geen herstelmeldingen, wel nog meer uitval. En ook Irma ligt op dit moment ziek op bed. Het is frustrerend voor onze medewerkers en zeker ook voor u als klant. Voor komende week worden bijna alle activiteiten gecanceld. Zodra er iets veranderd houden wij u zoveel mogelijk op de hoogte. Maar zelfs het persoonlijk nabellen wordt door de vele zieken moeilijk.

Hoewel het overmacht is willen wij toch onze excuses aanbieden en hoe frustrerend ook vragen om u begrip.

Tegenslag

Beste zwemmers,

Het zit op dit moment niet mee. Helaas net bericht gekregen dat Debbie en Luiza ziek naar huis zijn gestuurd. Na de griep toch te snel begonnen. En ook achter de receptie helaas weer een extra zieke.

Voor nu moeten we dan ook besluiten alle activiteiten van Zwembad Dukenburg weer even te stoppen. We hopen dat we maandag  kunnen aangeven of we dinsdag 2 april 2024 weer van start kunnen.

Bestuur

Stichting Zwembad Dukenburg

Pasen

Zondag 31 maart en maandag 1 april zijn wij gesloten.

Aqua Sporief (workout) en SAF

Beste zwemmers,

We kunnen weer een heel klein beetje meer. Dit houdt in dat de Aqua Workout op dinsdagmiddag om 13:00  weer begint maar ook de SAF lessen op woensdag en vrijdag van 10:30 tot 11:00 starten weer.

Beperkt aanbod

Helaas kampen we door ziekte met een personeels tekort. Mede door omstandigheden buiten de invloed van Stichting Zwembad Dukenburg heeft dit als gevolg dat er een aantal programma onderdelen niet meer door kunnen gaan. We begrijpen heel goed dat dit voor u als trouwe klant uitermate vervelend is. Maar hoe graag we het ook anders zouden willen doen we mogen niet.

We hopen dat er eerdaags weer wat meer personeel uit de ziektewet komt, zodat we weer meer kunnen aanbieden. Maar voor nu ziet het er voor de komende weken nog niet goed uit.

Op onze site kunt u kijken op het rooster voor hetgeen er wel doorgaat. (Vakantie rooster, niet zo’n passende naam maar daar staat wel het actuele rooster).

Ondanks het feit dat dit niet hetgeen is wat u van ons verwacht willen we u toch vragen rekening te houden met de nog aanwezige medewerkers. Zij hebben hier ook niet voor gekozen ,maar krijgen wel alle frustraties over zich heen. Zonder hen waren we nu helemaal gesloten.

Banen zwemmen

Beste bezoekers,

Vanaf aanstaande maandag, 18 februari, zijn we weer open vanaf 07.00 uur.

Met sportieve groet,
Team Zwembad Dukenburg

Sauna

Beste bezoekers,

helaas kunt u op dit moment geen gebruik maken van de sauna.
Wij houden u er van op de hoogte zodra u weer gebruik van de sauna kunt maken.
Excuses voor het ongemak.

Met sportieve groet,
Team Zwembad Dukenburg

Fijne feestdagen!

Beste bezoekers,

 

Hieronder het kerstvakantie rooster.

Wij wensen jullie fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Team Zwembad Dukenburg

Sluiting Feestdagen

Beste bezoeker(s), ouder(s) en leerlingen,

Van 25 december tot en met 1 januari is het zwembad gesloten.

Van 2 januari tot en met 7 januari is er een aangepast zwemrooster waarbij de zwemlessen niet doorgaan.
Dit rooster is te zien op de agenda op homepagina of verkrijgbaar bij de receptie.

 

Wij wensen iedereen een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!

 

Gegroet,

 

Team zwembad Dukenburg

Bezoekadres

logo-small

Zwembad Dukenburg
Meijhorst 7041
6537 EP Nijmegen

Informatie

Telefoon (024)844 2348
info@zwembaddukenburg.nl

Route

Bus

Lijn 331 richting Weezenhof
Rijdt elke 30 minuten en stopt op 5 minuten loopafstand (300 meter) halte Meijhorst – Sporthal.
Lijn 6 richting Malvert
Rijdt elke 15 minuten en stopt na 17 minuten op halte Malvert – Orangerie.

Trein

Station Nijmegen Dukenburg ligt op ca. 3 km en 7 autominuten afstand. Elk half uur is er een (directe) busverbinding.

Openbaar vervoer:    9292ov

AUTO

Vanaf richting Venlo: volg de A73 en neem afrit 2 Nijmegen – Dukenburg. Volg rechts de van Boetbergweg / s104 en de van Apelterenweg en sla links af naar de Meijhorst. Bij het winkelcentrum houdt u links aan. U kunt gratis parkeren.

Vanaf richting Nijmegen/Beuningen: volg de A73 en neem (de E31) afrit 2 Nijmegen – Dukenburg. Volg links de van Boetbergweg / s104 en de van Apelterenweg sla links af naar de Meijhorst. Bij het winkelcentrum houdt u links aan. U kunt gratis parkeren.