Reserveringen avonden

Door de huidige coronaregels moeten wij in de avonden voor het banenzwemmen gaan werken met een reserveringssysteem. Om teleurstellingen te voorkomen, werken we alléén met telefonische reserveringen.

U kunt bellen met de receptie op nummer: 024-8442348 en daar kunt u doorgeven voor welke avond(en) u wilt reserveren.

Team Zwembad Dukenburg.

De volgende fase: groepslessen

Weer een stapje verder, vanaf maandag 7 juni mogen er weer groepslessen gegeven worden. Dus ook de Aqua Sporten, SAF lessen en het reumazwemmen kan weer van start.  Helaas is het gezien de 1,5m regel nog niet mogelijk gebruik te maken van de horeca.

Maar ondanks dit minpuntje,

graag tot volgende week,

Georg Dietrich

Bedrijfsleider.

We mogen weer

We mogen weer!

Beste bezoekers/zwemmers van Zwembad Dukenburg. Eindelijk we kunnen weer wat meer. Nog niet alles maar we gaan een stap verder.

Vanaf morgenochtend 07:00 uur gaan we weer open voor banenzwemmen, alle zwemlessen, Natinee en de verenigingen.

De overige activiteiten, groepslessen, zoals Aquasporten, SAF lessen, Reuma lessen en de groepsactiviteiten tijdens de Natinee mogen helaas nog niet. Tijdens de Senioren instuif en het Natinee is er dus alleen gelegenheid tot baantjes zwemmen.

En uiteraard zijn er nog de algemene preventieregels om besmetting met Corona te voorkomen.

Nieuw is dat eenieder die komt zwemmen iedere keer een gezondheidsverklaring moet tekenen. Deze verklaringen liggen bij de receptie. Wij zorgen ervoor dat er voldoende liggen bij de receptie zodat u er een paar mee kunt nemen naar huis. De volgende keer dat u komt kan u deze alvast thuis invullen. Scheelt gedoe bij de receptie.

Verder is er wettelijk bepaald dat er maximaal 30 personen buiten instructeurs en/of trainers in de zwemzaal aanwezig mogen zijn. Maar ook dat er onderling 1,5m afstand gehouden moet worden. Hierdoor hebben we de limiet voor Zwembad Dukenburg op 24 volwassenen moeten zetten.

Reserveren

Uitgaande van het aantal zwemmers dat we gedurende de laatste gedeeltelijke opening hadden. Kunt u voorlopig direct aan de receptie van het zwembad reserveren. Mocht nu blijken dat de belangstelling dusdanig is dat het te druk wordt dan zullen we overgaan naar een reserveringssysteem op afstand.Voor de juiste tijden verwijs ik u graag naar onze website (www.zwembaddukenburg.nl). In de kolom agenda kunt u zien op welke tijden er wat te doen is in ons zwembad.

Bereikbaarheid en Parkeren.

De bereikbaarheid van het zwembad is op dit moment niet ideaal. Parkeren is door de nieuwbouw van de Lidl en Albert Hein ook verre van ideaal. Dit is heel vervelend voor iedereen en ook voor ons. Helaas kunnen we hier niets aan doen. Wilt u zich hierover beklagen prima maar graag bij de gemeente en net bij de receptie die kunnen er ook niets aan doen.

Wij zijn in ieder geval blij dat we u weer kunnen verwelkomen

 

Georg Dietrich,

Bedrijfsleider.

Telefonische bereikbaarheid

Door onze beperkte openingstijden zijn wij telefonisch wat minder goed bereikbaar, over het algemeen zijn wij op werkdagen bereikbaar van 15:30 tot 18:00 uur, en op zaterdag van 09:00 -12:00 uur, op telefoonnummer 024-8442348.

Voor dringende vragen kunt u ook een mail sturen naar info@zwembaddukenburg.nl

Bedankt voor uw begrip,

Team Zwembad Dukenburg

Zwemlessen meivakantie

Tijdens de meivakantie van 3 t/m 16 mei 2021 (m.u.v. donderdag 13 mei) gaan onze zwemlessen voor kinderen t/m 12 jaar gewoon door.

Op donderdag 13 mei is het Hemelvaartsdag en zijn wij de hele dag gesloten, dus zijn er ook GEEN zwemlessen.

 

Met vriendelijke groet,

Team Zwembad Dukenburg

Koningsdag

Op dinsdag 27 april 2021 is het Koningsdag en zijn wij GESLOTEN.

Vanaf maandag 12 april starten met zwemles

Wij hebben nog een paar plaatsen vrij.

Overal is het druk en duurt het enige tijd voordat de kinderen kunnen starten met zwemles. Om deze voor veel ouders en kinderen lange wachttijd in te korten hebben wij, de medewerkers van Zwembad Dukenburg gezocht naar een oplossing. We hebben extra lesruimte gecreëerd waardoor we meer kinderen in de gelegenheid kunnen stellen om nu al te beginnen met zwemles.

Als u zich vandaag of dit weekend nog aanmeld kan u kind misschien volgende week al starten. Natuurlijk geldt dat wie het eerst komt het eerst aan de beurt is.

Op onze website kunt u de wachtlijst bekijken en zien waar we nog plaats hebben. (Aan de vermeldingen op de website kunnen geen rechten aan worden ontleend).

Voor nu geldt

maandag 15:45  1 plaats.  Maandag 16:30. 2 plaatsen, Dinsdag 16:00 5 plaatsen, dinsdag 16:45 4 plaatsen, Woensdag 15:45 3 plaatsen. Donderdag 15:45 6 plaatsen, Zaterdag 09:30 2 plaatsen en Zaterdag om 10:15 4 plaatsen.

Wilt u uw kind laten starten voor het B of C diploma bel dan even met de receptie tussen 13:00 en 15:00 uur. 024 8442348

Ook voor kinderen met een indicatie hebben wij op dit moment nog een paar plaatsen. Hier hangt het er wel vanaf wat de indicatie is. Soms kunnen deze kinderen met 2 of 3kinderen in een groep, maar er zijn ook kinderen die 1 op 1 les krijgen omdat hun problematiek niet te matchen is met die van andere kinderen.

 

Digitaal aanmelden voor zwemles

We hebben weer een kleine stap gezet om nog klantvriendelijker te werken. Het is vanaf nu mogelijk om digitaal aan te melden voor zwemles. Door het aanmeldformulier op onze website in te vullen en inschrijfgeld te betalen wordt u inschrijving verwerkt. Gaat u gebruik maken van Leergeld of de meedoen regeling dan kunt u zich wel aanmelden maar helaas moet u de leergeld- of meedoen cheque eerst inleveren  bij de receptie van het zwembad voordat u inschrijving definitief is.

Zwemles starten weer

We zijn weer een heel klein beetje blij. Vanaf dinsdag 16 maart kunnen en mogen we weer beginnen met het geven van zwemlessen aan kinderen tot en met 12 jaar. Uiteraard realiseren wij ons dat dit inhoudt dat we nog een hoop mensen teleur moeten stellen. Maar het is in ieder geval een klein stapje in de goede richting. En nu maar hopen dat we snel weer open mogen voor meer activiteiten.

Voor de ouders van de kinderen die zwemles hebben gelden dezelfde regels als voor de sluiting. Kinderen komen met hun badkleding onder hun overkleding naar het zwembad. Als ouder brengt u, uw kind naar het badje waar de les is. Hierna verlaat u het zwembad. Het is, helaas, NIET TOEGESTAAN in de hal voor het zwembad / wijkcentrum te wachten. U moet dus echt naar buiten.

5 minuten voor einde zwemles mag u naar binnen en haalt u, uw kind weer op. Hierna kunt u, uw kind aankleden in de kleedcabines. Douchen is nog niet toegestaan.

Corona Sluiting

Update: 23-2-2021

Beste bezoekers van Zwembad Dukenburg.

Ik had heel graag een positievere boodschap gebracht. Helaas is het zo dat de lockdown wéér verlengd word. Dit houdt in dat we gesloten zullen zijn t/m 15 maart 2021. En ik weet dat de meningen over de maatregelen verschillen. Maar gezien de cijfers en de risico’s voor een grote groep mensen kunnen we niet anders dat het genomen besluit steunen.

Uiteraard is dit voor u maar ook voor ons erg vervelend nieuws. Maar het positieve is natuurlijk wel dat als alles meezit we vanaf 16 maart 2021 wel weer kunnen zwemmen. En dat de kans op besmettingen dan nog verder is teruggedrongen, zodat kwetsbare groepen ook weer durven te komen. Dus laten we proberen het positieve ervan in te zien.

Uiteraard zullen de kaarten weer worden verlengd met de periode van de gedwongen sluiting.

Namens alle medewerkers van Zwembad Dukenburg

Georg Dietrich

Bezoekadres

logo-small

Zwembad Dukenburg
Meijhorst 7041
6537 EP Nijmegen

Informatie

Telefoon (024)844 2348
info@zwembaddukenburg.nl

Route

Bus

Lijn 331 richting Weezenhof
Rijdt elke 30 minuten en stopt op 5 minuten loopafstand (300 meter) halte Meijhorst – Sporthal.
Lijn 6 richting Malvert
Rijdt elke 15 minuten en stopt na 17 minuten op halte Malvert – Orangerie.

Trein

Station Nijmegen Dukenburg ligt op ca. 3 km en 7 autominuten afstand. Elk half uur is er een (directe) busverbinding.

Openbaar vervoer:    9292ov

AUTO

Vanaf richting Venlo: volg de A73 en neem afrit 2 Nijmegen – Dukenburg. Volg rechts de van Boetbergweg / s104 en de van Apelterenweg en sla links af naar de Meijhorst. Bij het winkelcentrum houdt u links aan. U kunt gratis parkeren.

Vanaf richting Nijmegen/Beuningen: volg de A73 en neem (de E31) afrit 2 Nijmegen – Dukenburg. Volg links de van Boetbergweg / s104 en de van Apelterenweg sla links af naar de Meijhorst. Bij het winkelcentrum houdt u links aan. U kunt gratis parkeren.