Algemene voorwaarden

20171304 Algemene voorwaarden, signet

Vrijwaringsclausule

In deze disclaimer wordt verstaan onder:

 • Zwembad Dukenburg: Stichting Zwembad Dukenburg eigenaar van de website;
 • Gebruik(er): alle denkbare handelingen;
 • U: de gebruiker (bezoeker) van de website;
 • U: de gebruiker (bezoeker) van Zwembad Dukenburg;
 • De content: alle in de website aanwezige inhoud:
 1. Het onderstaande is van toepassing op de website die u thans bekijkt. Door website te gebruiken stemt u in met deze vrijwaringsclausule.
 2. Bij het betreden van Zwembad Dukenburg stemt u in met onze huisregels. Een afschrift hiervan is op verzoek verkrijgbaar. Bij omissies is het oordeel van de bedrijfsleider (onder voorbehoud van rechten en weren) bindend.
 3. De content is door Zwembad Dukenburg met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, Zwembad Dukenburg aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
 4. Zwembad Dukenburg is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen cq. gelinked.
 5. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de getoonde content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.
 6. Toestemming tot het gebruik van de content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan Zwembad Dukenburg te worden verzocht.

 

Bezoekadres

logo-small

Zwembad Dukenburg
Meijhorst 7041
6537 EP Nijmegen

Informatie

Telefoon (024)844 2348
info@zwembaddukenburg.nl

Route

Bus

Lijn 331 richting Weezenhof
Rijdt elke 30 minuten en stopt op 5 minuten loopafstand (300 meter) halte Meijhorst – Sporthal.
Lijn 6 richting Malvert
Rijdt elke 15 minuten en stopt na 17 minuten op halte Malvert – Orangerie.

Trein

Station Nijmegen Dukenburg ligt op ca. 3 km en 7 autominuten afstand. Elk half uur is er een (directe) busverbinding.

Openbaar vervoer:    9292ov

AUTO

Vanaf richting Venlo: volg de A73 en neem afrit 2 Nijmegen – Dukenburg. Volg rechts de van Boetbergweg / s104 en de van Apelterenweg en sla links af naar de Meijhorst. Bij het winkelcentrum houdt u links aan. U kunt gratis parkeren.

Vanaf richting Nijmegen/Beuningen: volg de A73 en neem (de E31) afrit 2 Nijmegen – Dukenburg. Volg links de van Boetbergweg / s104 en de van Apelterenweg sla links af naar de Meijhorst. Bij het winkelcentrum houdt u links aan. U kunt gratis parkeren.