aangepast rooster

Helaas kampen we door ziekte met een personeels tekort. Mede door omstandigheden buiten de invloed van Stichting Zwembad Dukenburg heeft dit als gevolg dat er een aantal programma onderdelen niet meer door kunnen gaan. We begrijpen heel goed dat dit voor u als trouwe klant uitermate vervelend is. Maar hoe graag we het ook anders zouden willen doen we mogen niet.

We hopen dat er eerdaags weer wat meer personeel uit de ziektewet komt, zodat we weer meer kunnen aanbieden. Maar voor nu ziet het er voor de komende weken nog niet goed uit.

Op onze site kunt u kijken op het rooster voor hetgeen er wel doorgaat. (Vakantie rooster, niet zo’n passende naam maar daar staat wel het actuele rooster).

Ondanks het feit dat dit niet hetgeen is wat u van ons verwacht willen we u toch vragen rekening te houden met de nog aanwezige medewerkers. Zij hebben hier ook niet voor gekozen ,maar krijgen wel alle frustraties over zich heen. Zonder hen waren we nu helemaal gesloten.

Bezoekadres

logo-small

Zwembad Dukenburg
Meijhorst 7041
6537 EP Nijmegen

Informatie

Telefoon (024)844 2348
info@zwembaddukenburg.nl

Route

Bus

Lijn 331 richting Weezenhof
Rijdt elke 30 minuten en stopt op 5 minuten loopafstand (300 meter) halte Meijhorst – Sporthal.
Lijn 6 richting Malvert
Rijdt elke 15 minuten en stopt na 17 minuten op halte Malvert – Orangerie.

Trein

Station Nijmegen Dukenburg ligt op ca. 3 km en 7 autominuten afstand. Elk half uur is er een (directe) busverbinding.

Openbaar vervoer:    9292ov

AUTO

Vanaf richting Venlo: volg de A73 en neem afrit 2 Nijmegen – Dukenburg. Volg rechts de van Boetbergweg / s104 en de van Apelterenweg en sla links af naar de Meijhorst. Bij het winkelcentrum houdt u links aan. U kunt gratis parkeren.

Vanaf richting Nijmegen/Beuningen: volg de A73 en neem (de E31) afrit 2 Nijmegen – Dukenburg. Volg links de van Boetbergweg / s104 en de van Apelterenweg sla links af naar de Meijhorst. Bij het winkelcentrum houdt u links aan. U kunt gratis parkeren.