Gesloten

Beste zwemmers bij zwembad Dukenburg,

Op dit moment hebben we helaas te maken met wat zieken. Het betreft zover we weten geen mensen met Corona. En er zijn ook geen Corona gerelateerde klachten. Deze medewerkers laten zich uit voorzorg testen. Wel heb ik besloten uit pure veiligheidsoverwegingen, vanaf vrijdagmiddag 21 augustus om 12:00 uur tot maandagochtend  24 augustus 07:00 uur voor het publiek te sluiten. Zwemverenigingen zijn vrijdag 21 augustus gewoon welkom. Hierbij zijn maar zeer beperkte contacten.

Uiteraard hou ik u op de hoogte als er meer bekend is. Mochten er in het weekend meer personeelsleden komen met klachten dan kunnen we hier gelijk op reageren. En dan kan dit ook gevolgen hebben voor de dagen na het weekend.

Nogmaals  de symptomen lijken niet op die van Corona maar voorkomen is beter dan genezen.

Georg Dietrich,

Bedrijfsleider

Nieuws

Bezoekadres

logo-small

Zwembad Dukenburg
Meijhorst 7041
6537 EP Nijmegen

Informatie

Telefoon (024)844 2348
info@zwembaddukenburg.nl

Route

Bus

Lijn 331 richting Weezenhof
Rijdt elke 30 minuten en stopt op 5 minuten loopafstand (300 meter) halte Meijhorst – Sporthal.
Lijn 6 richting Malvert
Rijdt elke 15 minuten en stopt na 17 minuten op halte Malvert – Orangerie.

Trein

Station Nijmegen Dukenburg ligt op ca. 3 km en 7 autominuten afstand. Elk half uur is er een (directe) busverbinding.

Openbaar vervoer:    9292ov

AUTO

Vanaf richting Venlo: volg de A73 en neem afrit 2 Nijmegen – Dukenburg. Volg rechts de van Boetbergweg / s104 en de van Apelterenweg en sla links af naar de Meijhorst. Bij het winkelcentrum houdt u links aan. U kunt gratis parkeren.

Vanaf richting Nijmegen/Beuningen: volg de A73 en neem (de E31) afrit 2 Nijmegen – Dukenburg. Volg links de van Boetbergweg / s104 en de van Apelterenweg sla links af naar de Meijhorst. Bij het winkelcentrum houdt u links aan. U kunt gratis parkeren.